• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

VIF og gratis billetter...

Started by _owenz_, October 12, 2004, 21:05:50 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

_owenz_

http://www.klanen.no/forum/index.php?t=msg&goto=64857&;

Hafslund er på'an igjen og deler ut gratis billetter. Ok det. Men, skal dette virkelig telle på den offisielle oversikten over publikum? Isåfall foreslår jeg at vi teller med alle som står på gratis haugen og alle de som står på altaner i husene rundt stadion! Dette må jo være doping av publikums oversikten.


owenz

Bombefar

Hmm, jeg synes ikke noe særlig om dette. Hvor mange sponset Hafslund da Ullevaal var full forrige gang?

arild


Brannfrelst

De sponset 10000 billetter!!! Helt sykt.. Om dette hadde skjedd på Stadion hadde jeg vert litt flau..
2.10.07-Gullet kom hem!

Bombefar

Ja, merklig at det plutselig er fullt hus på Ullevaal. 10 000 billetter e jo sinnsykt mye

grei

De sponset 10000 billetter ja, men alle ble ikke brukt, tror det var snakk om mellom 6000-8000. Uansett, hvorfor skulle ikke dette telle på snittet? Billettene er betalt for som alle andre. Et flott initiativ av VIF sin sponsor dette.  Flau hvis dette hadde skjedd på stadion? Flau over å sende en masse idrettsunger på kamp, så kanskje de får en fin opplevelse og får lyst til å gå neste gang også? Tull.

Og så får vi selvfølgelig en fin unnskyldning når VIF passerer oss på snittet i år.

Ricky

Flaut å sende haugevis av idrettslag med foreldre på fotballkamp? Nei.
Flaut å skryte av publikumsrekorder og høyt snitt? Ja.

Mot Sogndal nå til helgen blir det vel sjette (?) gangen på to sesonger at Hafslund kjøper opp en del tusen billetter og deler dem ut gratis i markedsføringsøyemed. Spesielt artig var det når de kjøpte opp nesten halve Ullevaal foran VIF-LSK på 16.mai i fjor, og deretter stod på stands i Romerike og delte ut billettene til motstanderlagets fans  :)

Blææ

Artig at Vifferene må betale folk i form av gratis bilett for å få dem på kamp da.
ont follow me,Im lost too

grei

Det kommer jo 10-12000 utenom også da... Må skjerpe oss her i Bergen, ellers er hegemoniet som publikumslag nummer 1 (evt. 2) over.

Christian

Sparebanken Vest hadde ikkje trengt å dele ut gratisbilletter for å fylle Stadion om det var Brann som lå 1 poeng bak RBK i serieinnspurten. Det er i alle fall sikkert.

bak

Diverse Brann sponsorer har jo også delt ut gratis billetter til folk. Både Radio 1 og Hansa bl.a. kjøpte masse billetter for et par år siden, da Brann holdt på å rykke ned. Det var vel ikke snakk om tusenvis, men en del hundre hvertfall.

kabelmann

Quote from: "grei"Det kommer jo 10-12000 utenom også da... Må skjerpe oss her i Bergen, ellers er hegemoniet som publikumslag nummer 1 (evt. 2) over.


Helt enig. Dette tiltaket fra Hafslund kan fort gjøre at flere får smaken på Tippeliga-fotball med VIF, som igjen gjør at de kanskje kommer neste kamp også - uten gratisbillett. Et smart tiltak for "tilskuerrekruttering".
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Nemesis

Jaja... som det står på vif-siden så er det bare for oss å sende meldinig, så hanker vi billettene :-)    Kan brenne de utenfor, på cup finalen.. :-)
et finnes tre typer mennesker i verden.
De som kan telle, og de som ikke kan telle

_owenz_

Det totale antall sponsede billetter til Vif-Sogndal blir på 8000 ser det ut som. 3000 i konkurransen + 5000 til fotballlag...

owenz

Ole Brom

Om Brann hadde gjort dette måtte vi tilslutt bygd provisoriske tribuner helt opp til gratishaugen takket være Naziforbundet.....

Go Up