• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Den Store Stadion-utbyggings-tråden

Started by Kirk, November 08, 2005, 21:03:04 PM

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Go Down

Xminator

1) Jeg har fortsatt ikke sett tall på at jeg tar feil. Ett innavlet Stadionpublikum med sesongkort i 15 generasjoner er ikke godt nok. Se på sammensetningen på SS.

2) Jeg har aldri påstått interessen for å spille fotball har noe med interessen for fotball å gjøre. Derimot bruker Krøvel akkurat det som argument tidligere i tråden.

3) Krøvel har fortsatt ikke forklart hva dette har i denne diskusjonen. Det synest jeg han skal forklare all den tid han drar det inn i diskusjonen.

Og Corran, jeg tør vedde på at andelen homofile er 10% på Stadion som i resten av befolkningen. Heller høyere enn befolkningssnittet enn lavere.

Og for å gjenta det jeg har sagt tidligere i tråden (som nok ble fulgt av enda ett 3-siders avhandling fra Krøvel), så

1) Jeg vet utmerket godt hvorfor Stadion bygges som den gjør nå
2) Jeg synest det er helt glimrende at Brann får ett moderne anlegg.
3) Jeg kunne gitt en generell faen i dette siden jeg er sikret meget gode plasser til jeg er pensjonist.

Det må da likevel kunne gå an å ha to tanker i hodet. Jeg synest ikke ett stadion med mindre enn 20000 seter står i stil med sportslig målsetning. Med mindre man er fornøyd med å være nr 2 bak RBK. I beste fall.

"Ikke nok i sesonger der det ikke går bra". Har ikke sett i Branns planer at de planlegger sesonger midt på treet. De sier jo selv at de ikke samler på 5. plasser. Så hvorfor i det hele tatt bruke det som ett argument?

20000 er ikke nok. Uavhengig av fotballinteressen blant homofile, kvinner eller andre måter å segregere samfunnet på.

Xminator

QuoteDet blir feil å sammenligne med Viking. Brann hadde i år et "greit" anlegg med 15 000 sitteplasser.


Så har da Brann knust tilskuerrekorden med glans også. Enda ett bevis på at det er mye mer å hente.

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"2) Jeg har aldri påstått interessen for å spille fotball har noe med interessen for fotball å gjøre. Derimot bruker Krøvel akkurat det som argument tidligere i tråden.

3) Krøvel har fortsatt ikke forklart hva dette har i denne diskusjonen. Det synest jeg han skal forklare all den tid han drar det inn i diskusjonen.

Og Corran, jeg tør vedde på at andelen homofile er 10% på Stadion som i resten av befolkningen. Heller høyere enn befolkningssnittet enn lavere.

.



Antallet jenter som spiller fotball er mye lavere enn antall gutter som spiller. Antallet jenter som ser fotball er mye lavere enn antall gutter som ser fotball. Sånn er det bare! Interessen for fotball og idrett generelt er høyere blant menn enn blant kvinner. Dette skyldes genetiske forskjeller. Menn og kvinner er ulike og har derfor også ulike interesser, handlingsmønstre, osv. osv.

At jeg drar det inn i diskusjonen? Vel, jeg nevnte din fornektelse rundt dette temaet i en bisetning for å illustrere at vi vel ikke kan ta deg helt på alvor. For å påstå at det er like mange fotballinteresserte kvinner som det er fotballinteresserte menn, er jo i beste fall ren løgn. Og så lager du et kjempenummer av dette og kaller undertegnede for kjønnsfascist og rasist(!!!) fordi jeg kommer med et åpenbart faktum som alle andre enn deg innser. Og ikke kan jeg se hva som måtte være nedsettende med å påstå at fotballinteressen er lavere blant kvinner. Er det da kjønssfascistisk og rasistisk også å si at kvinner i snitt er lavere enn menn?

Og nei, jeg vil tro at andelen homofile menn som ser fotball er lavere enn hos hetrofile menn. Og jeg tror andelen lesbiske kviner som ser fotball er høyere enn hos hetrofile kvinner. Du har åpenbart ikke skjønt at homofile/lesbiske har andre interesser enn sine hetrofile brødre/søsken.
Legg ned hele klubben!

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"
QuoteDet blir feil å sammenligne med Viking. Brann hadde i år et "greit" anlegg med 15 000 sitteplasser.


Så har da Brann knust tilskuerrekorden med glans også. Enda ett bevis på at det er mye mer å hente.


Malmö FF satte snittrekord med glans her for et par år siden (ca 20000 i snitt), men er nå nede på 13000-tallet. DE hadde IKKE mye mer å hente...
Legg ned hele klubben!

Superjack

Brannsupporter.

krøvel vellevold

Quote from: "Superjack"


Herregud, menneske! Poenget er jo at om det har blitt ny rekord i år, så beviser ikke det at det er mer å hente. Hva om toppen er nådd?
Legg ned hele klubben!

monzilla

Det er ingenting som indikerer på at toppen er nådd. Utbyggingen, sterk sportslig satsing, intern ro i klubben, flere profiler på laget osv. øker interessen for klubben. Det er "in" å gå på stadion. Vi har nok flere gloryhuntere og medgangssupportere enn noen gang tidligere, men hei, klubben tjener jo penger på de og.

ostraume

Spørsmålet er om gloryhunterne fortsatt er der når Mjelde har fått sparken, Andresen flyttet til østlandet, Opdal solgt til Coventry, Mifsud sutrer og klubben har 100 mill i fersk stadiongjeld.

Ikke noe særlig med 23000 plasser når vi er tilbake på 11-12000 tilskuere. For å gjenta meg selv: Hva får folk til å tro at det vil strømme til tilskuere når vi ikke engang har klart å fylle opp i jubelåret06?
Sjekke faxen? Eg frykter det. Eg frykter det. Eg frykter det.

Superjack

Brannsupporter.

Corran

Håper ikke at det blir flere vip losjer, men Dahl sa jo senest i forrige uke at de ikke helt har bestemt seg for hvordan de skal gjøre tingene på søndre
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

HansaZ

Quote from: "Brannfrelst"
Quote from: "krøvel vellevold"
Quote from: "Brannfrelst"[ Hva med et eksempel i motsatt retning? Arsenal hadde Highbury med 38.000 sitteplasser,denne var sjeldent HELT utsolgt.  .


For noe pisspreik! Det var utsolgt på hver eneste kamp de siste årene.


Hva med alle disse ledige setene nede i hjørnet på North Bank da Krøvel? Teller ikke de med?


Disse ble ikke solgt grunnet at man ikke kunne se deler av banen fra denne posisjonen.

Xminator

QuoteVel, jeg nevnte din fornektelse rundt dette temaet i en bisetning for å illustrere at vi vel ikke kan ta deg helt på alvor.


Nå kan vi strengt tatt ikke ta deg helt på alvor heller. Du er en forbannet fundamentalist med for stort ego til å høre andres argumenter. Du er syk mann! Kom deg bort fra skjermen og møt folk.

QuoteHerregud, menneske! Poenget er jo at om det har blitt ny rekord i år, så beviser ikke det at det er mer å hente. Hva om toppen er nådd?


Det beviser da heller ikke at toppen er nådd! Selv om det passer jævlig godt inn i tankegangen din. Og det er vel alt som egentlig betyr noe? Så lenge Krøvel kan innbille seg selv om at han har rett?

Og da Malmø satte sin rekord, var det i forbindelse med at de aldri før hadde hatt så mange seter tilgjengelig?

Det eneste jeg kan garantere er at det IKKE settes noen tilskuerrekord til neste år. Da må jo ALLE setene selges i alle 13 kampene. Helt urealistisk.

Jeg er også 100% overbevist om at søndre blir en ren kopi av Nordre. Med 18000 i kapasitet som resultat. Og sikkert flott økonomi for Brann. For etter kollapsen vår tidligere dette årtusenet tenker de litt vel mye børs på Stadion noen ganger. Da er vi oppe i nesten 50% vip-plasser og går det utskjelte pampestyret i NFF en høy gang i sponsorrunking. Sikkert bra for bedriften Brann, en ren katastrofe for folkeklubben.

Corran

Xaminator du anklager Krøvel for dårlig argumentasjon og at han innbiller seg at han har rett men du gjør jo akkurat det samme som du anklager ham for.
Det er 100% sikkert at ikke søndre blir en ren kopi av nordre Dette er umuligt pga at søndre blir lavere. Det er også sagt helt sikkert fra Brann og byggeplaner at kapasiteten på stadda blir mellom 20000 og 21000

Så hvordan kan du da være 100% overbevist og bruke dette i en diskusjon og vri det til at Krøvel er håpløs og tar feil mens du sitter på den absolutte fasiten for hvordan det er Du kan ikke underbygge noen av dine påstander med fakta. Og ikke prat så mye om neste sesong Alle vet at den sesongen har dårligere kapasitet en sesongen etter pga at søndre ikke er klar
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Langhår

Er det ikke slik at de planene som ligger i bordet legger opp til i overkant av 20 000 tilskuere? Eller tar jeg fullstendig feil?

Folk prater jo her inne om en kapasitet helt ned mot 17 000, noe som ville vært en gedigen skandale om det skulle bli realiteten.

Slik jeg har skjønt det er praten om så lav kapasitet bygget på noen løse uttalelse fra Dahl som deretter er blitt tolket i øst og vest.

Skal innrømme at jeg ikke er helt oppdatert her så det ville vært fint om noen som er det kunne forklart seg. Er det ikke slik at kapasiteten planlegges til litt over 20 000?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Kirk

Quote from: "Corran"
Det er 100% sikkert at ikke søndre blir en ren kopi av nordre Dette er umuligt pga at søndre blir lavere. Det er også sagt helt sikkert fra Brann og byggeplaner at kapasiteten på stadda blir mellom 20000 og 21000.


Blir alltid skeptisk når folk uttaler seg med 100% sikkerhet og dette er vel feil. Mener bestemt at jeg har sett uttalelser fra Brann på at de ikke bygger søndre før de har fått tillatelse til å bygge i samme høyde som resten av Stadion (med unntak av Hansa). Litt av poenget er vel at taket skal gå i ett.

De originale planene sa vel også at Stadion skulle få en kapasitet like over 20 000, men det forundrer meg ikke om det blir VIP-bokser også på søndre tribune, med mindre de får på plass planene om boliger i tribunen. Ellers blir det en temmelig stor investering kun for ca. 3000 ekstra plasser.

Corran

At eg skrev 100% var som svar på de 100% som ble nevnt over.
Men i følge Brann og resten av de som står for utbyggingen så skal søndre stå klar til 2008. Planene for denne tribunen er klare og kommer i samme takhøyde som nordre.
Grunnen til at nordre blir hovedtribune er at der kan de bygge høyere fra bakkenivå og opp en på søndre siden søndre ligger høyere i terenget.
Dvs at søndre og nordre får tak på samme høyde. Denne høyden er bestemt av naboene til stadion.
Hvordan Brann har tenkt at plassene på søndre skal prises og fordeles er ikke klart. Og Bjørn Dahl (med magen) kom med en uttalelse om at de kanskje skulle vurdere vip plasser på søndre også men fra en av sjefene for utbyggingen (husker ikke navn) ble det avvist
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

SK Fire

En annen liten ting.

Skulle ikke Brann legge ny gressmatte til 2007-sesongen?

Vet det har vært endel spekulasjoner i forhold til problemer med å legge kabler under g.teppet (manglende dybde etc.).

Er dette utsatt til siste byggetrinn, altså 2008?

Bossmann

Det siste jeg hørte er at dette er utsatt. Det er vel heller ikke bestemt om det skal være kunst eller naturgress. Håper for gudskyld at vi ligger naturgress.

-------------------------------------------------------------------------------------
1, 2, 3, på det fjerde skal det skje. Bergen by skal brenne på ny.

benny

Quote from: "Langhår"Er det ikke slik at de planene som ligger i bordet legger opp til i overkant av 20 000 tilskuere? Eller tar jeg fullstendig feil?

Folk prater jo her inne om en kapasitet helt ned mot 17 000, noe som ville vært en gedigen skandale om det skulle bli realiteten.
Slik jeg har skjønt det er praten om så lav kapasitet bygget på noen løse uttalelse fra Dahl som deretter er blitt tolket i øst og vest.
Skal innrømme at jeg ikke er helt oppdatert her så det ville vært fint om noen som er det kunne forklart seg. Er det ikke slik at kapasiteten planlegges til litt over 20 000?


Brann kommer aldri til å bygge bare 17000 sitteplasser. Dahl har uttalt at det kan bli aktuelt med viplosjer/lokaler ogå i søndre men det trenger da ikke ta så stor plass som på nordre hvor det også bygges to restauranter med utskit til banen(businessklubben) med plass til 1000 spisegjester. Kan ikke se at det er noe behov for å bygge vip i to etasjer også på søndre.  Det kan feks bygges viplosjer i en etasje oppunder taket/helt øverst på tribunen. dersom en ser Bt tribunen for seg er det stor avstand fra taket til øverste tribunerad, i dette området på nye søndre er det mulig å plassere viplokaler slik at kapasiteten likevel vil bli ca 20000. Disse vipinntektene vil kunne finansiere en stor del av den nye tribunen i sør dersom etterspørselen etter flere viplosjer er tilstede.
Virker som mange her inne tror at viplokaler også i nye søndre vil redusere kapasiteten til 17-18000.

krøvel vellevold

Quote from: "Xminator"[ Nå kan vi strengt tatt ikke ta deg helt på alvor heller. Du er en forbannet fundamentalist med for stort ego til å høre andres argumenter. Du er syk mann! Kom deg bort fra skjermen og møt folk.
.
Legg ned hele klubben!

Prudi

Quote from: "Xminator"
QuoteDet blir feil å sammenligne med Viking. Brann hadde i år et "greit" anlegg med 15 000 sitteplasser.


Så har da Brann knust tilskuerrekorden med glans også. Enda ett bevis på at det er mye mer å hente.


Mer å hente er det nok. Har da også indikert en økning på 20% på linje med den RBK fikk da de oppgraderte Lerkendal. Men å tro på en dobling ala Viking mener jeg er urealistisk da forutsetningene er helt forskjellige.

Xminator

Det som er 100% klart er at planene for søndre ikke er 100% klare. Ikke minst fordi de ikke har fått tillatelse fra kommunen. Det handler ikke først og fremst om byggehøyden, men hva arealet inne i tribunen skal brukes til. Det var dette som var det usikret punktet da man besluttet å speilvende planene. VIP-serveringen som nå blir i nordre lå ikke innenfor det eksisterende byggeløyvet på søndre.

Og Krøvel, om du ikke kan diskutere uten å måtte dra dine meddebatanters integritet i tvil så kan du like godt holde kjeft. Du får svar som du begynner. Det du driver med er spam og særdeles lite god forumskikk.

Nixon

Jeg tror det blir over 20.000 sitteplasser. Noe sier meg at Brann vil komme over den magiske grensen. Ser ingen grunn til at Brann skal gå tilbake på det de har lovet, og med overlegg komme så langt bak kapasiteten til Rosenborg. Såpass stor tiltro har jeg til ledelsen i Brann.
Rød makt på Hansa

Xminator

Quote from: "Prudi"
Quote from: "Xminator"
QuoteDet blir feil å sammenligne med Viking. Brann hadde i år et "greit" anlegg med 15 000 sitteplasser.


Så har da Brann knust tilskuerrekorden med glans også. Enda ett bevis på at det er mye mer å hente.


Mer å hente er det nok. Har da også indikert en økning på 20% på linje med den RBK fikk da de oppgraderte Lerkendal. Men å tro på en dobling ala Viking mener jeg er urealistisk da forutsetningene er helt forskjellige.


Det har du helt rett i. Men jeg mener det er viktig å ha de 3-4000 ekstra plassene til det enkelte elitesupportere kaller gloryhuntere. Til storkampene og happeningene. Ett stadion som tar 23-25000 og "bare" har 19000 tilstede ser ikke tomt ut. Nå er dette veldig enkelt. Det blir ikke videre utbygging. Enkelt og greit fordi de neste 4000 setene blir billigbilletter og det vil koste mer pr sete enn det man bygger nå.

Under 20000 vil være en skam for Brann og Bergen. Så enkelt er det. Omtrent like gøy som en 7. plass i serien.

Corran

Quote from: "Xminator"Det som er 100% klart er at planene for søndre ikke er 100% klare. Ikke minst fordi de ikke har fått tillatelse fra kommunen. Det handler ikke først og fremst om byggehøyden, men hva arealet inne i tribunen skal brukes til. Det var dette som var det usikret punktet da man besluttet å speilvende planene. VIP-serveringen som nå blir i nordre lå ikke innenfor det eksisterende byggeløyvet på søndre.
.

Her tror jeg du tar litt feil. De speilvendte planene for de kunne ikke bygge hovedtribunen så høy som de ønsket på søndre og bygget derfor på nordre hvor de kunne bygge litt høyere pga at bakkenivået er lavere der. Det var i alle fall det de sa når de gikk offentlig ut og fortalte at nordre blir hovedtribune
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Xminator

Du har rett. http://fotball.bt.no/bt/article23638.ece Det var to meter over gjeldende byggeløyve. Regner med det er pukkelen som kommer midt på hovedtribunen som var problemet.

Corran

Ikke helt rett for eg trodde at hele stadda fikk samme tak høyde men det gjør de altså ikke Og ikke får vi heldekkende tak i framtiden.
Den jævla naboen
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Xminator

Blir samme høyde på de tre nye tribunene. Det er egentlig en formalitet, men formaliteter tar for lang tid i Bergen Kommune. Tid Brann ikke hadde nå. Finner ikke saken der det var referert til bruken av areal inne i stadion. Mener å huske det var noe omreguleringer for å få inn inntekstbringende aktivitet. Mulig dette ble ordnet med byggeløyvet sist vinter.

Prudi

Quote from: "Xminator"Blir samme høyde på de tre nye tribunene. Det er egentlig en formalitet, men formaliteter tar for lang tid i Bergen Kommune. Tid Brann ikke hadde nå. Finner ikke saken der det var referert til bruken av areal inne i stadion. Mener å huske det var noe omreguleringer for å få inn inntekstbringende aktivitet. Mulig dette ble ordnet med byggeløyvet sist vinter.


Brann har vel tidligere indikert at de kan være villige til å utsette byggingen av søndre i påvente av omreguleringen for å kunne bygge like høyt. Det har vært en målsetning å ha anlegget klart til (i løpet av) jubileumssesongen neste år, men jeg tipper Brann glatt viker fra denne målsetningen for å få bygget et helhetlig anlegg med lik høyde og med en fremtidig mulighet for å bygge tak over anlegget.


enavgutta


benny

Quote from: "Petter Puddefjord"


Disse tre seteradene du snakker om kommer under viplosjene som går helt til taket. Det blir ikke vinduer på samme måte som i Bt-svingen.

Xminator

Quote from: "benny"
Quote from: "Petter Puddefjord"


Disse tre seteradene du snakker om kommer under viplosjene som går helt til taket. Det blir ikke vinduer på samme måte som i Bt-svingen.


Dette må jo være feil.


Ser da for meg ut som om det blir en svær glassvegg midt på tribunen.

atlascopo

dette er den nye hovedtribunen. Før de ble byttet om.

monzilla

Er det ingen som har tegninger på hvordan det ferdige anlegget ser ut? Tenker ikke på tegninger fra utsiden, men fra innsiden av anlegget. NOEN må jo ha disse, eller jobber de bare litt på måfå

Kirk

Quote from: "atlascopo"dette er den nye hovedtribunen. Før de ble byttet om.


Siden det står "Snitt tribune Nord" er det vel strengt tatt den nye hovedtribunene etter at de ble byttet om.

Desperado

Quote from: "monzilla"Er det ingen som har tegninger på hvordan det ferdige anlegget ser ut? Tenker ikke på tegninger fra utsiden, men fra innsiden av anlegget. NOEN må jo ha disse, eller jobber de bare litt på måfå


Ikke mye måfå ute og går her - det var en link til saksbehandlingen i Bergen Kommune litt før i tråden her, der finner du detaljerte tegninger over hele greia hvis du gidder se igjennom en 15-20 pdf'er.

Corran

Ser ikke helt hva du mener med svær glassvegg midt på tribunen
For meg ser det ut som det er en øverst og det er oppe hos vipene
Der har de self en glassvegg for å kunne se kamp og drikke/spise samtidig Og så er det sikkert enkle seter utenfor (ialle fall det som er vanlig rundt omkring)
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Petter Puddefjord

Over VIP`ene kommer tre seterader. Dette blir så ynkelig og stygt. Tre usle seterader på toppen av tribunen. HUFF-HUFF-HUFF !

krøvel vellevold

Quote from: "Petter Puddefjord"Over VIP`ene kommer tre seterader. Dette blir så ynkelig og stygt. Tre usle seterader på toppen av tribunen. HUFF-HUFF-HUFF !


Er det ikke de tre radene som ER vip-boksene da? Den veggen mellom nedre seksjon og øvre seksjon, er vel for at vip'ene skal sitte litt høyere. Det er ikke DETTE som er vinduene, vil jeg tro.

Uansett mye sutring og grining fra Petter P som vanlig. ALT er visst gale med det nye stadionet. Nei, de skulle nok helst ha bygget et kommunalt/eksternt eid stadion på Nygårdstangen som Brann kunne ha leid til sine kamper, et stadion som kunne hett Statoil Stadion og hatt blå vegger og seter, og løpebaner slik at de visjonære kunne drømme om EM i friidrett i 2017, eller Golden League i det minste.
Legg ned hele klubben!

atlascopo

er nok de setene oppe som er Vip'ene sine. Skal bli gøy å komme inn på stadion og få se på fremdriften på søndag.

Corran

Og veggen under setene er sikker den resturanten/området hvor hvermansen kunne se ut på banen om de ikke var ute på plassene sine
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

benny

Quote from: "Corran"Og veggen under setene er sikker den resturanten/området hvor hvermansen kunne se ut på banen om de ikke var ute på plassene sine


Dette blir businessklubben som får utsikt ut til stadion. Vip-hvermansen kommer i etasjen under der igjen.

Corran

Quote from: "benny"
Quote from: "Corran"Og veggen under setene er sikker den resturanten/området hvor hvermansen kunne se ut på banen om de ikke var ute på plassene sine


Dette blir businessklubben som får utsikt ut til stadion. Vip-hvermansen kommer i etasjen under der igjen.


Ja at tribunen til hvermansen er under veggen er eg klar over men det skulle være et område med div fasiliteter hvor en kunne se ut på banen for hvermansen også mener jeg
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Xminator

Niks, Hvermansen må nok klare seg uten vinduer til banen.

Corran

Quote from: "Xminator"Niks, Hvermansen må nok klare seg uten vinduer til banen.


Igjen ikke enig I følge denne siden så stemmer ikke det helt

http://brann.no/index.php?mapping=122

Sitat fra linken:
FINE FELLESAREALER OG GODT NABOSKAP
Hele andre etasje i hovedtribunen er reservert for de som har fast plass. Her kan du treffe venner og få varmen i deg på kalde dager. Fem glassdører gir godt utsyn mot banen og tilgang til seteradene hvor de faste plassene er plassert.

Men det kan jo være at det bare er glassdører innimellom seteradene/feltene
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Xminator

Det er i så fall virkelig synd. Tror ikke det er noen avgjørende sak for de aller aller fleste. Litt mer luksus under tribunen ja. Glassdører til banen? Nei takk for min del...

Corran

Enig der Kem vil være inne når det er kamp ute på banen
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

enavgutta

Det kommer til å bli helt latterlig, men det visste vi vel folkens...

monzilla

Men dette er da en av få ulemper med å ha stadion i en etasje, i stedet for to  slik som ullevaal og lerkendal. Da kan de få inn VIP mellom etasjene, så ser det noenlunde OK ut. Siden vi skal bare ha ett felt vil vi få den intime stadioen vi ønsker oss, men det vil se rart ut på VIP-område. Kan ikke få i både pose og sekk

Go Up