• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Takk for innsatsen Soma!

Started by Suppesupporter, March 25, 2006, 01:43:07 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Suppesupporter


Pilsen19

 Ã¥r var det VM og Brann kom skje med, pø VM ka er no det.

Toa

Mannen skal til utlandet, men takler ikke bo i Bergen?
ribl! Utfordr! Takl! Slutt å putl! Sentr! Kontr! Samhandl! Utlign!!

gjøken

Fuck off Soma og ta med deg Mr. Per Ove
otball er ikkje et spill på liv og død...
Det er viktigere enn soom så!!!!

Bolsen

Hiver meg på her i stedet for alle de andre dritt trående.
Takker for alt Soma. Husker godt første sesong når vi så at du va en liten treiging, men det gjorde ingenting for du la inn en sugende takling hver gang det trengtest, og spillerene du takla rulla som oftest over side linja. Takk for hver gang du så arrogant så mulig rund lurte dumme spisser, og vi jubla like høyt for hver gang du fant på slikt!

Lykke til videre!


BjarteS

Takk Soma for for at du (pga en personlig tragedie) dro 'hjem' til Viking!
Takk Beckham for at du (pga en personlig tragedie) dro 'hjem' til Liverpool!
Takk Gerrard for at du (pga en personlig tragedie) dro 'hjem' til Everton!
Takk, takk, takk, takk, takk for alt!
yen og laget

eksilbergenser

Takk for innsatsen din i Brann Soma! Ble rimelig overrasket over at denne overgangen kom så raskt, men vi får håpe denne Bjørn Dahl leverer varene. Lykke til med familien Soma, ikke fotballen!
lt for Brann!

BrannFa(e)n

Quote from: "gjøken"Fuck off Soma og ta med deg Mr. Per Ove


Tøffen...
rannfasiten

LandåsKongen

Jeg er forbanna over salget av Soma og jeg er forbanna på at Soma signerer ny kontrakt for å så stikke av. Og så lenge jeg ikke vet noe om disse private årsakene hans så føler jeg det slik.
Jeg føler heller ikke for å hylle og rose Soma som mange på denne tråden gjør. Det kunne ikke blitt værre for brann sin del. Selge selve ryggraden i forsvaret!!! Nå kommer vel POL drassende med en albaner eller slovener til.

28966mustang

Nå er det på tide at Brann ansetter en familieterapeut, en sexolog og to,tre psykiatere i det medisinske støtteapparatet. Ellers er hele laget borte på grunn av familietrøbbel.
Hvil i fred- 1963!

Northside

takker han for mange gode kamper og knusegode taklinger... Men måten han forlater Brann på er ikke noen han bør takkes for.

weirus

Jeg vil også gjeren benytte annledningen med å takke Soma for alt han har gjort for brann, alt fra glimrende timede og ikke minst avgjørende taklinger til ikke fullt så heldie passninger...men uansett, vil ihvertfall jeg husker han som en som gav alt for at brann skulle seire!

Vil samtidig benytte anledningen til å komme med et lite sprøsmål her..:
Man ser nå at brann har gjennom åreen har mistet flere spillere pga hjemmlengsel..er det ikke på tide å ta et skikkelig tak i juniorsatsingen og få fram noen skikkelige lokaltalenter, som virkelig brenner for å spille for brann!??
SK BRANN BERGEN - Hasta la victoria siempre

Pondan


rødesk

Soma vil alltid bli husket for sin gode innsats!

Lykke til ;)
oen må gå...!

Rasmus_brann

Takk for alle de gode kampene Soma..


Jeg har bare lyst til åsitte meg i ett mørkt rom å grine for meg selv, hele laget raser sammen... Jeg må ærlig si at jeg ikke ser mye lys i enden av tunellen. Og hvis det kommer ett lite lysglimt, så er det nok et motgående tog... Helvet ka skal skje med Brann i år da...?
et e ikke tvil at det går ann, så lenge hjertet står i Brann!

Mr_Soma

Takk Soma... nå må jeg skifte nick.

Bolsen

Quote from: "LandåsKongen"Jeg er forbanna over salget av Soma og jeg er forbanna på at Soma signerer ny kontrakt for å så stikke av. Og så lenge jeg ikke vet noe om disse private årsakene hans så føler jeg det slik.
Jeg føler heller ikke for å hylle og rose Soma som mange på denne tråden gjør. Det kunne ikke blitt værre for brann sin del. Selge selve ryggraden i forsvaret!!! Nå kommer vel POL drassende med en albaner eller slovener til.


Det at Soma signerte en ny kontrakt gjorde som en sa litt lengre oppe at Brann fikk mye mer penger for Soma enn vi hadde gjort hvis han ikke hadde signert en ny kontrakt!  
Tror du virkelig Soma kunne prestert sitt beste så lenge det personlige livet ikke funka?? PLIS!!

krøvel vellevold

Quote from: "Mr_Soma"Takk Soma... nå må jeg skifte nick.


Ja, du kan jo skifte til "Mr. Dahl".
Legg ned hele klubben!

Mr_Soma

Hehe... nei da beholder jeg heller Soma enn en middelmådig 1.divsjonsspiller.

Ã?

Synes Soma burde fortalt grunnen til at han reiser, så kunne han sluppet mye drittslenging.
HVIS flyttingen skyldes et alvorlig sykt barn eller lignende, så tror jeg alle hadde hatt forståelse for at han reiser til hjemtraktene.
Det skulle jo ikke være spesielt ubehagelig for ham om folk visste litt flere detaljer om hva problemet er. Alt må jo være bedre enn alle disse spekulasjonene.
Personlig er jeg overbevist om at han har gode grunner for å flytte, og tror ikke et øyeblikk at han har tatt en "Kvisvik".

Alexåsane

Positive er i hvertfall at han forlenget kontrakten med Brann, slik at d ble noen penger å tjene på dette. Verre hadde det blitt om han hadde gått så og si gratis!

Takk for alt Soma. Lykke til videre
Vi è BRANN! Bergens Stolthet!

Nei til mandagskamper!!

Langhår

Andre klubber holder pressekonferanser bare for å offentliggjøre at noen har skrevet ny kontrakt, mens i Bergen skal vi bare holde kjeft, takke for innsatsen og godta det.

Er det flere som er lei av at det blir forventet at vi Brannsupportere bare må ta imot, ikke få vite en dritt, og vise forståelse?

"Thank you sir, may I have another!"

Redigerte for å fjerne skrivefeilene.....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

krøvel vellevold

Quote from: "Alexåsane"Positive er i hvertfall at han forlenget kontrakten med Brann, slik at d ble noen penger å tjene på dette. Verre hadde det blitt om han hadde gått så og si gratis!



Greit nok det. Men samtidig gir jo en nyskrevet kontrakt en forventning om at han her tenkt å bli. Nå har vi blitt lurt til å tro det. Og så forsvinner han et par måneder senere, og bare to uker før seriestart! Det hadde vært bedre om han reiste sin vei i november. Da hadde vi hatt tid til å finne en erstatter. Nå har vi omtrent ingen mulighet til det. I tillegg til tyster-mulighetene han har. I den grad Brann har noen plan og taktikk, så vil Viking være informert om denne i kampene mot Brann. Festlig!
Legg ned hele klubben!

jako

Quote from: "Langhår"Andre klubber holder pressekonferanser bare for å offentliggjøre at noen har skrevet ny kontrakt, mens i Bergen skal vi bare holde kjeft, takke for innstatsen og godta det.

Er det flere som er lei av at det blir forventet vi Brannsupportere bare må ta imot, ikke få vite en dritt og vist forståelse?

"Thank you sir, may I have another!"


Støtter deg fullt ut. Virker som enkelte ikke forstår hvor alvorlig dette er for Brann som klubb.

Gratulerer med seieren i dag forresten. Fullt fortjent, men faen for en møkkadommer :)
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Bataljonen

Quote from: "Langhår"Andre klubber holder pressekonferanser bare for å offentliggjøre at noen har skrevet ny kontrakt, mens i Bergen skal vi bare holde kjeft, takke for innstatsen og godta det.

Er det flere som er lei av at det blir forventet vi Brannsupportere bare må ta imot, ikke få vite en dritt og vist forståelse?

"Thank you sir, may I have another!"


Brann burde helt klart kjørt en pressekonferanse hvor alle involverte parter var representert. Der kunne Brann sagt hva de mente om saken og samtidig kunne Soma svart på spørsmål fra de fremmøtte. Dette hadde nok vært den beste løsningen.
Brukes kun til moderering på forumet!
Er ikke i bruk av Brann Bataljonen Bergen sitt styre!

Mvh
Christian Bøe

BRANN gutten fra Os!

Takk for alle de gode kampene du spilte for oss!
Lykke til i din nye klubb!

men kommer alltid til å huske taklingene dine!!
RANN<3

Go Up