• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Frykter nedtur i Molde pga ros i mediene.

Started by batty, May 01, 2006, 14:32:08 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

batty

Det kan være grunn til å frykte en nedtur og tap i Molde pga ros og fortjent honnør til Brann som spilte godt. Historien er desverre full av eksempler. Hva kan gjøres for å unngå tap i Molde pga forhåndsros ?

1 Mjelde må bruke enhver anledning til det kjedelige budskapet om at vi tar en kamp av gangen, Molde blir tøffe å møte, Molde vant tross alt på Lerkendal osv osv.

2 BT og BA må advare

3 Friend må det advares mot på dødball

4 Martin Andresen må gis fullmakter til å piske inn innsats fra start.

5 Forumet bør fokusere på dette kanskje.

Hilsen "gledesdreper" Batty

enavgutta

Hvis jeg finner ut hvor du bor batty - skal jeg sørge for at personell i hvite frakker fra Sandviken Sykehus kommer og henter deg sporenstreks :-D

Esskåbrann

Tviler på at om Brann taper mot Molde pga ros. Er ikke slik at med en gang vi vinner en kamp, så taper vi mest sannsynlig neste kamp fordi vi nettopp vant kampen før...

Og hva med Molde? De vant jo mot Rosenborg, og har fått bra med ros de også!
å skal det skje!

Langhår

Quote from: "batty"Det kan være grunn til å frykte en nedtur og tap i Molde pga ros og fortjent honnør til Brann som spilte godt. Historien er desverre full av eksempler. Hva kan gjøres for å unngå tap i Molde pga forhåndsros ?

1 Mjelde må bruke enhver anledning til det kjedelige budskapet om at vi tar en kamp av gangen, Molde blir tøffe å møte, Molde vant tross alt på Lerkendal osv osv.

2 BT og BA må advare

3 Friend må det advares mot på dødball

4 Martin Andresen må gis fullmakter til å piske inn innsats fra start.

5 Forumet bør fokusere på dette kanskje.

Hilsen "gledesdreper" Batty


Revolusjonerende tanker rett og slett! Helt sikker på at udugelige Mjelde tenker slik:

1. Vi knuser Molde sønder og sammen så her er det bare å dra og hente tre nye  poeng.

2. Vi skal lese sporten i BA og BT høyt i garderoben hver dag frem til kampstart.

3. Friend er pissedårlig, så her er det ingen grunn til å stresse noesomhelst. Ta det rolig gutter!

4. Martin Andresen skal ikke åpne kjeften sin, men heller sørge for mest mulig støttepasninger til innkast, og at guttene går ikke går for mer enn halv maskin.

5. Ser at noen på forumet tror vi tar gull, og de har alltid rett.

Utrolig mye nye tanker her, denne bør sendes direkte til Monsamjeldens kontor, for her har vi åpenbart med en som kan sine ting å gjøre.

Ellers er det jo "hyggelig" at Stråhmyr er tilbake.....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

naitsirk

kva med å vera positiv.

brann slo nettopp molde i siste treningskampen.
molde e ikkje eit topplag, men har komt langt med friend.

ørn2 har jo vist at han klarer å temma store sterke spissar, so då har molde ikkje so mykje å by på.

i tillegg so speler brann berre betre og betre. andresen, pvm og sæternes e ikkje i toppform. men dei speler bra likevel.
3-1 er mitt forslag, til brann sjølvsagt

Mr_Soma

Hva med å bruke Molde - Brann tråden? I stedet for å lage ny tråd hver eneste gang du kommer på noe nytt.

Nixon

Det er vel lov å bekymre seg for nedtur. Men jeg tror ikke et eventuelt tap mot Molde er fordi spillerne er for høyt oppe etter seieren mot VIF. En kamp mot HamKam på Stadion hadde vært mye verre i så måte. Molde i Molde vet alle blir vanskelig. Man trenger ikke å gå lengre tilbake enn til i fjor for å finne et sviende nederlag der oppe.

Ellers skjønte jeg ikke mye av denne:

Quote from: "batty"4 Martin Andresen må gis fullmakter til å piske inn innsats fra start.


Har han ikke allerede en slik fullmakt i egenskap av å være kaptein?
Eller måtte du bare fylle ut med flere punkter?
Rød makt på Hansa

kabelmann

Quote from: "batty"1 Mjelde må bruke enhver anledning til det kjedelige budskapet om at vi tar en kamp av gangen ...

Dette sa Mjelde allerede i første intervjuet etter kampen igår.

Quote from: "batty"2 BT og BA må advare

Ja jøss, sleng på iBergen.no samtidig så har du hele sulamitten som snur kappen etter vinden etter beste evne.

Quote from: "batty"3 Friend må det advares mot på dødball

Det blir det nok.

Quote from: "batty"4 Martin Andresen må gis fullmakter til å piske inn innsats fra start.

Du hadde ikke klart å stoppe Andresen fra å piske medspillere om det hadde snødd i helvete.

Quote from: "batty"5 Forumet bør fokusere på dette kanskje.

Hva med å la Mjelde ta seg av selvfølgelighetene så kan vi få lov til å suge bittelittegranne på karamellen i mellomtiden?
Spør ikke hva Brann kan gjøre for deg. Spør hva du kan gjøre for Brann.
- John F. Kennedy, 20. januar 1961

Stalin

Batty kommer somvanlig med geniale utsagn!

Hvorfor ansetter ikke Brann Batty?

batty

Ser at Stavrum gjør sitt ytterste for å gjøre Brann til favoritter til tross for at de er bortelag. Smart. Positivt at Mjelde gikk ut i avisene og messet om å holde beina på bakken. Gjenstår å se om man hører på ham. Uansett er det en åpen kamp og innsatset til Moldespillerne kan vippe kampen over i en H. Håpet er at MA ikke demer sin iver pga VG's spalter om Stavrum-uttalelsene. Luringen håper nok på rødt kort til Martin ja.

P-K

Vi skal ikke bry oss så mye om gymlærer Stavrum. Fokuset til Brann må være å kjempe. Det er det vi har vunnet to kamper på, og det er det som er medisinen på bortebane. Brann har historiske tendenser til å ta lett på lekelag som f.eks. Molde og dermed gå på trynet rett etter å ha slått et topplag.
lo til Chelsea - 3,75 millioner, Harrys lydanlegg - 3 millioner, Hansasvingen - 40 millioner+. Følelsen den dagen Brann vinner serien - Ubetalelig!

Langhår

Stavrum har gjort seg fortjent til en klessing, spør dere meg. At en trener går ut mot kapteinen til laget de skal spille mot dagen før kamp, er usportslig og feigt. Greit nok med litt kjekling, men å gå ut og helt åpenbart forsøke å påvirke dommerne til å "ta" Andresen på denne måten er utilgivelig.  Stavrum er åpenbart for feig til å la Molde sitt spill tale for seg.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

abe78

Deilig å se Mjelde arrestere Stavrum etter kampen. Mjelde: "Jeg ble invitert opp i VIP-losjen før kampstart. Takket nei, ønsker ikke å ha noe med en klubb som har en trener som slenger dritt om spillere og lag på denne måten. Holdt meg unna. Vi må holde oss for god for slik drittslenging" (fritt etter hukomelsen). GO MJELDE!
.og husk!

tormi

Quote from: "abe78"Deilig å se Mjelde arrestere Stavrum etter kampen. Mjelde: "Jeg ble invitert opp i VIP-losjen før kampstart. Takket nei, ønsker ikke å ha noe med en klubb som har en trener som slenger dritt om spillere og lag på denne måten. Holdt meg unna. Vi må holde oss for god for slik drittslenging" (fritt etter hukomelsen). GO MJELDE!



Herlig å se at vi klarte oss i Molde, var selv veldig redd...

Skikkelig digg at Mjelde "klesset" Stavrum. Synes først det var jævlig bra sagt av Mjelde, men da jeg så at Svarum stod 10 cm ved siden av måtte jeg knegge.

Skikkelig bra sagt + at han turde si det "face to face".  Stavrum dreit seg ut og viste at Molde spiller ESSE fotball. Bare lange baller på Friend - 0 - finspill.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

batty

Mjelde er en hedersmann, en virkelig voksen fyr Brann kan være stolte av. Er rakrygget og en god mann for klubben. Det skorter nok på taktisk erfaring ennå, men trolig lærer han mer for hver kamp.
Den første smellen for Brann kommer selvsagt nærmere for hver runde, men målet må være å utsette den lengst mulig selvsagt.


Go Up