• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Brann et høstlag!

Started by C@Bøe_79, June 02, 2006, 07:52:36 AM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

C@Bøe_79

http://fotball.bt.no/eliteserien/article57589.ece

Jeg mener han tar feil, det er kun ifjor jeg kan huske at vi "kortsluttet" på høsten. 2003 vant vi vel høsten, og vi har alltid kommet sterk mot slutten.
Og om Brann blir sterke på høsten i år, så kan det bli en laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaang fest i November.
Bergen og Hansa til eg dør!!!!!

Vær med og støtt tifo-gruppen med noen kroner, kontonummer 3628.52.72631

Brannfrelst

De siste to sesongene har vel Brann faktisk vert et vårlag,og det tror eg jammen meg de er denne sesongen også. At de skal vere like god på høsten er like sannsynlig som at Chelsea rykker ned fra Premier League neste sesong. Spør du meg. :D
2.10.07-Gullet kom hem!

Langhår

Quote from: "Brannfrelst"De siste to sesongene har vel Brann faktisk vert et vårlag,og det tror eg jammen meg de er denne sesongen også. At de skal vere like god på høsten er like sannsynlig som at Chelsea rykker ned fra Premier League neste sesong. Spør du meg. :D


Det er vanskelig å spå hvordan høsten blir av to årsaker:

1. Hvem, om noen forsterkninger henter Peddien inn?
2. Hvem, om noen forsterkninger henter våre konkurrenter inn?

I tillegg er det like interessant hvem som forsvinner. Har liten tro på statistikk av typen "Brann er alltid best på våren", eller "Brann tåler ikke å ligge i toppen". Det er mennesker vi snakker om ikke maskiner.

Forøvrig har jo Sæternes helt rett når han påpeker at et eventuelt press først kommer til neste år dersom Brann skulle vinner serien inneværende år. Brann har lite å forsvare og vil være i angrepsposisjon gjennom hele denne sesongen.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

mr-bolstad

litt of topic, men legg merke til dette:

Jeg har fulgt den norske serien fra England. Brann har et godt lag, og har gode muligheter, men jeg synes vi alltid er sterke på våren, for så å bli svake på høsten, sier Olofinjana som fortsatt omtaler Brann som vi.


Der har du en spiller som virkelig står høyt i gradene hos meg med tanke på klubbfølelse! hehe
get land, Eget Landslag.
Brann!!

BrannSupporter

Hvor er saken blitt av? Linken er i hvertfall død.

Go Up