• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Stikker Andresen?!

Started by tolind, December 18, 2006, 12:07:57 PM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Go Down

Langhår

Jaja. Vi får se. Det har jo vært sagt mange ganger at Andresen aldri ville gå til RBK. Nå får vi jo se om dette stemmer. Dette blir nok en het sak i bergenspressen de nærmeste dagene. Et dementi fra hovedpersonen vil jo legge saken effektivt død. Så får vi se om det kommer....
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

KenFeltZ

Disse ryktene her er i rene x-files sporene. Du tror det ikke før du får se det. Det vrient nok å tro på at Brann wil gi fra seg sin kaptein til sin argeste kontrakt midt i sesongen. Men det her går fra X-files til Twilight Zone når det faktisk blir snakk om en bytte handel med vår kaptein og kanskje vikigste spiller med en reserve fra RBK som er langt unna en startplass i RBK, nemlig Kone. En ting er at selve handelen er grusom dårlig, en enda være ting er at vi da vi sparker oss selv i leggen ved å svekke oss selv og styrke konkurrenten bare for noen skarve kroner som vi evt. taper ved å la han gå ut kontrakten. RBK har slitt i hele år med å få den sentrale midtbanen til å fungere. La oss hjelpe RBK og gi de Martin Andresen mot en benke spiller tilbake. Det virker jo ytterst fornuftig....

Men man kan jo spørre seg hva det vil koste Brann å IKKE ta gullet i år kontra det å ta gullet? Jeg kan godta at Andresen forsvinner men jeg godtar ikke at vi nærmest gir han til RBK midt i sesongen for en slikk og ingenting.

Eneste spillerene som er verdt å bytte med er Sappara eller Skjelbred. Sappara er urealistisk da han er en verdi på 30-40 mill. Skjelbred er ung og lovende og vil kunne tilby Brann kvaliteter som trengs så det vil ikke bli en så dum byttehandel.

Men byttes Andresen med Kone så mister jeg all respekten som Branns styre og stell har opparbeidet seg de par siste årene. Vil være tidenes dummeste byttehandel....

Kan ikke se hva vi skal med en angrepsspiller som ikke er god nok for RBK! Med Helstad, Sæternes og Winters så er vi greit forspent der. Nå har Kone sittet 1,5 år på benken i Rosenborg så han vil neppe bli interessert i å sitte på benken i Brann. Man kan jo bare begynne å spekulere i om Helstad er på vei ut døren og det er derfor vi nå ser etter erstattere....

Langhår

Quote from: "steinbygger"[quote="Langhår
Så kan man jo stille seg spørsmålet om hva BruunH har å tjene på og nekte kommentar om ikke det er hold i ryktet TV2 har snappet opp.


Svaret på det er enkelt, hvis han først kommenterer en sak lager han en forventning om at han skal kommentere alle saker. Hvis du vil at han skal avkrefte dette, legger du en føring om at alle saker som er feil skal han avkrefte og dermed blir "ingen kommentar" i fremtidige saker det samme som at ryktene stemmer[/quote]

Nåja. Er ikke dette litt ønsketenkning da? Er det ikke samme BruunH som har messet om åpenhet og ærlighet til pressen?

På VGnett uttaler han at om dette er Andresens ønske vil klubben selvsagt ta hensyn til det. Tror du ikke BruunH og Andresen har snakket sammen? Og tror du ikke at Andresen ville gitt beskjed om at dette var noe han ikke var interessert i om så var tilfelle?
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Xminator

Innisvartestehelvete!

Greit nok, har Andresen lyst til Lerkendal, så må han få reise for min del. Kanskje tar han med seg forbannelsen, blir skadet og vinner ikke noe der heller.

Men hva i heiteste er det RBH tenker på? Kone? Kone! Hva inni innerste skal vi med ham? Det er Branns beste du skal tenke på nå RBH. Dette RBK-hysteriet dere drev med i NFF legger du for svarte igjen før du begynner som sportsjef i Brann!!!

Langhår

Quote from: "KenFeltZ"
Kan ikke se hva vi skal med en angrepsspiller som ikke er god nok for RBK! Med Helstad, Sæternes og Winters så er vi greit forspent der. Nå har Kone sittet 1,5 år på benken i Rosenborg så han vil neppe bli interessert i å sitte på benken i Brann. Man kan jo bare begynne å spekulere i om Helstad er på vei ut døren og det er derfor vi nå ser etter erstattere....


Faen. Det er mye drit som kan skje før det forbanna sommervinduet spikres igjen....

Dessverre ville det ikke vært første gang Brann gjør sportslig ufordelaktige grep i viktige faser. Kvisvik til FFK midt i sesongen er jo et fristende eksempel å bruke. Somas exit like før seriestart ifjor et annet.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

steinbygger

Vi for se det positive i det hvis dette skulle skje (noe jeg ikke tror på) og det er at Brann har tidligere sørget for at benkeslitere fra rbk har blomstret når de fikk byttet ut rema 1000 posen til fordel for en rød og hvis kappadrakt. Uansett hvor mye andresen vil til rbk så kommer nok ikke Brann til å la Andresen går til RBK i sommer, som en annen var inne på det er bedre å la han råtne på benken i Brann enn at han styrker rbk, selv om det vil koste oss noen kroner i tapt overgangsbeløp.

Det er også verd å legge merke til at i følge tv2 hadde Brann tatt kontakt ang en overgang for Kone. Det er vel ikke unaturlig at rbk da forsøker å trekke inn Andresen, for alt vi vet kan RBH ha svart enten glem det eller kom med Per Ciljan og Tetty så kan vi diskutere det.

oslo øst

skjønner ikke helt dette her hvorfor går brun ut på tv 2 og snakker om denne bytte duellen nei her er det andre ting som ligger bak
prøver dem å presse andresen opp i ett hjørne eller hva
aldri i min villeste fantasi om andresen går til rævaborg ALDRI
DET SKJER BARE IKKE . ligger på tabell toppen og så skal han plutselig til rosenborg. det er vel noe som sier meg at han vil spille ut denne sesongen for brann forhåpentligvis med gull og så stikkern muligens men jeg blir overrasket hvis han går til rævaborg mannen kan jo ikke vise seg i bergen mer
nei vi får se men 99% sikker på at han spiller ut sesosongen for brann
hvis det ikke skulle dukke opp en kontrakt fra man utd he he he

KenFeltZ

Quote from: "steinbygger"Vi for se det positive i det hvis dette skulle skje (noe jeg ikke tror på) og det er at Brann har tidligere sørget for at benkeslitere fra rbk har blomstret når de fikk byttet ut rema 1000 posen til fordel for en rød og hvis kappadrakt. Uansett hvor mye andresen vil til rbk så kommer nok ikke Brann til å la Andresen går til RBK i sommer, som en annen var inne på det er bedre å la han råtne på benken i Brann enn at han styrker rbk, selv om det vil koste oss noen kroner i tapt overgangsbeløp.


Nå var vi forsåvidt både dyktig og heldig da vi hentet Solli men da ga vi bare RBK penger og ikke styrket de med en kvalitetsspiller på en plass som de har slitt i hele år.

Hvis Brann ønsker bedre dekning på spissplassen så kan Kone sikkert være ett ok alternativ men det blir latterlig å styrke RBK i samme slengen mot en spiller som Kone som i utgangspunktet ikke er god nok for første 11'eren vår. Vi kunne kanskje fått ett par mill for Andresen nå. Det blir en slikk og ingenting med tanke på at vi er midt inne i gullkampen nå. Ta heller regningen/tapet på de 2 millionene. Skal vi tape gullet iår så skal det gjøres på fotballenbanen for ett bedre lag og ikke pga elendige avgjørelser utenfor banen. Og som det allerede er nevnt her så har vi flere episoder de par siste årene hvor vi har være mildt sagt uheldig i mer strategiske avgjørelser (ref. til Kvisvik og Soma)

For Andresen selv så mener jeg han vil miste all integritet og respekt ved å gå til RBK midt i sesongen og han vil gå inn i Brann historien som den største svikeren av de alle istedet for å bli mannen som tok kontrollen og styrte Brann til ett svært etterlengtet seriegull.

Dette blir nok ett hett team i lengre tid fremover inntill noen evt. dementerer ryktene. Kan ikke se noe annet valgt for Andresen enn at han nå bør uttale seg mer konkret enn han har gjort tidligere ang. situasjonen med kontrakten sin.

Hausberg

Xèr fingrene for at dette bare er noe tv2 har laget i mangel av andre store sportsnyheter:)
itt hjerte står i Brann......

stlastla

Håper virkelig det ikke er noe hold i disse ryktene... Det vil i så fall være norgeshistoriens dårligste byttehandel...

jako

Quote from: "Langhår"
Quote from: "Kjell249"
Quote from: "Langhår"Til syvende og sist er dette opp til Andresen. Grunnet Branns håndtering av denne saken har han alle kort på hånden. Om han bestemmer seg for å dra til RBK i sommer er det akkurat det som skjer.


Det er jo avhengig av hvor mye RBK er villig til å betale. Hvor mye er et seriegull verdt? 10 mill, 15 mill, 20 mill....


Med kun måneder igjen før han går gratis kan Andresen legge et betydelig press på Brann. Samtidig kan ikke Brann kreve allverden for en spiller som er Bosman før jul.
quot;One Evertonian is worth twenty Liverpudlians,"
-Brian Labone

Ricky

Gashi mot Kone virker ut som et naturlig bytte for begge parter.
To forholdsvis unge, gode spillere som sliter med (for) stor konkurranse på sin plass. Rosenborg har for mange angripere, og vi har for mange midtbanespillere.

Kan ikke helt se for meg hvorfor Andresen skulle ønske å gå fra serielederen til RBK midt i sesongen. Sentralt i 4-3-3 høres ikke ut som noen drømmerolle for ham, med masse løping og færre kortpasningsalternativer. Men for all del, vil han absolutt til Rosenborg eller en annen klubb, så send ham bare avgårde. Det siste vi trenger i høst er umotiverte spillere, ref. Charlie Miller.

Fabregas

Et kjøp av Kone er jeg faktisk ikke fremmed for i det hele tatt. En klassespiss som kanskje hadde spilt mer i RBK om han het Olsen eller Haraldsen. Iversen er jo en spiller av ypperste kvalitet og å få spille noe særlig midtspiss da er ganske dødfødt. Når det gjelder om Andresen går til RBK: Dette er bare vås, noe TV2 sikkert og vet. Andresen vil ALDRI dra i sommer. Så sent som for to dager siden var det en tosiders artikkel i DB der Andresen sier hvor fint han har det i Bergen og at han mer enn alt vil vinne noe med Brann. Han signerer kontrakt straks vinduet åpner. Grunnen til at han har ventet så lenge er enkelt og greit for å drive opp lønnen.

Lurkin

Quote from: "jako"


Amen. Jeg er ikke helt i mot å selge en umotivert Martin, men reiser han til RBK så skal jeg ta meg et besøk til Idrettsveien. Galskap!
Berømte Brann fra Bergen

Langhår

Jeg vil ha en sportssjef som svarer:

"Er du helt idiot? Tror du vi sender kapteinen vår til RBK og får benkerask i retur? RBK kan drite og dra, jeg setter heller Andresen på tribunen ut sesongen enn å klistre en bart i trynet på ham og sende ham nordover!"
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

enavgutta

Det er ikke ukjent at det har vært spill for galleriet. Men disse "ryktene" er å leke med følelsene våre. Andresen til RBK og eller Gashi forlate klubben nå... Det er sick..

Disse tingene må avkreftes umiddelbart. Såpass burde Brann ledelsen skjønne av medier og kommunikasjon.

Strandlien

Bruun Hansen sier ifølge bt.no:
Quote
Bruun-Hanssen vil ikke kommentere om en byttehandel mellom Kone og Martin Andresen ble diskutert, slik kanalen hevder.

- Vi ønsker å beholde Andresen, men ikke for enhver pris, sier han.


Tydelig at det er harde lønnskrav ute og går...

Kone er jo helt lost for Brann. Hvis ikke Brann er sikre på at de mister Bengt og Robbie etter sesongen... Da er det mer aktuelt.

Gepard

Den der kan du fort treffe godt på Ricky, det er i motsetning til Andresen-Kone ikke en helt idiotisk deal.

tr0Ndemann

Quote from: "Langhår"Jeg vil ha en sportssjef som svarer:

"Er du helt idiot? Tror du vi sender kapteinen vår til RBK og får benkerask i retur? RBK kan drite og dra, jeg setter heller Andresen på tribunen ut sesongen enn å klistre en bart i trynet på ham og sende ham nordover!"


Ja takk.

Ja, vi har nok av midtbanespillere å velge mellom. Men tross alt er Martin Andresen en viktig mann for laget. Han er med å styre laget, kjefte og gjøre det en kaptein skal gjøre. Det er en grunn for at han har fått jobben som kaptein på landslaget. Når det kommer til spisser, er det usikkert om vi mister en eller to ved enden av sesongen. Men det er kanskje en grunn til at Kone har slitet benken i barteland? Jeg er sikker på at det går ann å finne bedre løsninger på topp hos Brann.

I min mening ville det være en -dårlig- deal.
What a waste of council tax, we paid for your hats!

Langhår

La oss håpe dette er et noe klønete forhandlingsutspill fra BruunH i et forsøk på å få Andresen til å innse alvoret og signere. Hvem av oss ville ikke signert nær sagt hva som helst for å slippe å bo blant bartepakk i årevis?

På den annen side rimer jo en RBK overgang for Andresen svært dårlig med så godt som alt han har uttalt de siste årene. Jeg utelukker ikke muligheten for at dette er en boble fra TV2, men jeg har mistet troen på at Andresen er Brannspiller neste sesong.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

steinbygger

Det som kunne vært interessant var jo å finne ut hvor disse ryktene kommer fra. Slik jeg har lært Brann å kjenne de siste årene er det bortimot umulig å få ut noe informasjon om rykter osv fra Idrettsveien så at noen fra Brann har tipset Tv2 ser jeg på som utenkelig. Da står vi igjen med MA og noen i RBK miljøet. MA virker som en person som vil ha minst mulig oppstyr rundt sin egen person og jeg tror at han vet at det ville føre til ett helvete hvis det ble kjent at han ønsket seg til rbk så jeg tror at det er uaktuelt at han er kilden. Da sitter vi igjen med være venner i RBK. RBH bekrefet ovenfor TV2 at de har vært i dialog med rbk ang Kone, selvfølgelig benytter bratseth seg av muligheten til å tipse TV2 om dette og slenger på en kommentar om at vi ønsker oss MA i retur, han vet at dette vil skape støy i Bergen, noe som medfører fokus på utenomsportslige aktiviteter som svekker deres argeste konkurent til seriegullet. Konklusjonen er at man allerede nå har innsett i bartelandet at de ikke kan vinne gullet i år med ærlige midler.

KenFeltZ

Quote from: "tr0Ndemann"
Quote from: "Langhår"Jeg vil ha en sportssjef som svarer:

"Er du helt idiot? Tror du vi sender kapteinen vår til RBK og får benkerask i retur? RBK kan drite og dra, jeg setter heller Andresen på tribunen ut sesongen enn å klistre en bart i trynet på ham og sende ham nordover!"


Ja takk.

Ja, vi har nok av midtbanespillere å velge mellom. Men tross alt er Martin Andresen en viktig mann for laget. Han er med å styre laget, kjefte og gjøre det en kaptein skal gjøre. Det er en grunn for at han har fått jobben som kaptein på landslaget. Når det kommer til spisser, er det usikkert om vi mister en eller to ved enden av sesongen. Men det er kanskje en grunn til at Kone har slitet benken i barteland? Jeg er sikker på at det går ann å finne bedre løsninger på topp hos Brann.

I min mening ville det være en -dårlig- deal.


Iversen har vist svært dårlig form i de 4-5 første kampene denne sesongen. På tross av dette har Kone omtrent ikke fått noe spilletid. Er han virkelig ikke bedre enn at han kan konkurrere mot en Iversen helt ute av form eller tar trener teamet til RBK helt feil ved å ikke la Kone slippe til mer?

Det blir uansett helt feil å kalle Kone for en klassespiss når det eneste vi har sett av han er fine poseringer fra benkeplass samt noen korte innhopp de siste 1,5 årene hvor han slettes ikke har imponert.

Roar Strand går mot slutten av karrieren sin og de vil nok erstatte han med en ny løpsmaskin. RBK har tidligere vært interessert i Gashi så en slik avtale med Gashi/Kone virker litt mer logisk men jeg er likevel helt uenig med å bytte de to nevnte spillerene.

Nixon

Landslaget er minst like viktig for MA som Brann. Det er garantien for at vi ikke får en umotivert Andresen dersom han må bli mot sin vilje. Og hvis selv det ikke virker er det god plass på benken!
Rød makt på Hansa

olebrann3

Ikke at eg er for bytte men skulle ikke sett bort i fra at kone hadde blomstret her.. Bytter han mot Sapara, braathen og koppinen...

BRANN - FOR ALLTID

Quote from: "Langhår"Jeg vil ha en sportssjef som svarer:

"Er du helt idiot? Tror du vi sender kapteinen vår til RBK og får benkerask i retur? RBK kan drite og dra, jeg setter heller Andresen på tribunen ut sesongen enn å klistre en bart i trynet på ham og sende ham nordover!"


Amen - kanskje tidenes beste innlegg her på forumet. Jeg bøyer meg i støvet.
RANN - FOR ALLTID

steinbygger


enavgutta

Lukter litt svidd av Bloggen til Davy.... kan bli søvnløse netter i vente... sick

lekestuee


tr0Ndemann

Blir spennende å se de neste dagene hvordan BT vil reagere på dette - og hva de vil koke opp. Blir vel forsidestoff dette. Blir noen hete dager framover, ja..
What a waste of council tax, we paid for your hats!

enavgutta

Hele greiene er på stoff. Noen må ut og dementere !

Red Rabitt

Viss dette stemmer kan rbh komme seg hjem igjen til åsane!
Han sier at viss martin selv vil til rbk så skal ikke brann stikke kjepper i hjulene for han!!
Ka i helvette er det som har truffet han då?!
Det er tre enkle valg: 1:benk martin 2:la han spille ut sesongen og ikke skriv ny kontrakt 3: La han spille ut sesongen og til neste og neste osv!
ratulerer alle mann! Begynner å gå opp for meg no, ka vi har fått oppleve!:)Brann Seriemester i Norge!

benny

Her bør RBH eller Dahl gå ut og si at Andresen uansett spiller i Brann ut sesongen for å legge ballen død.

Fabregas

Quote from: "benny"Her bør RBH eller Dahl gå ut og si at Andresen uansett spiller i Brann ut sesongen for å legge ballen død.


Hvis du tenker deg om så må du se at han gjør det uansett. Kan hende vi selger han hvis vi ikke har sjans på gull uansett(sjansen for at vi ikke kjemper om gullet under vinduet r nesten ikke tilstede),( Det RBH gjør er å posisjonere klubben bedre i forhold til forhandlinger med MA om lønn når vinduet åpner. Da signerer nok MA to eller tre nye år. Evt. 1 for å få bli ut sesongen av klubben, så selger vi han til Brøndby og lar andre eminente sentrale midtbanespiller slippe til(Solli, V.Moen,Jaiteh,Bakke, Gashi,Haugen, ikke dårlig det!) Om han vil ha fem eller seks mill i året så er det greit, kanskje en prestasjonsrettet avtale ville vært smart med tanke på evt. skader.

Forresten folkens, dette er bare et utslag av stooor Brann-interesse for øyeblikket og silly season. Jeg synes det er litt tullete at det er dette tullet som sendes av Brann-nyheter på TV2 når de hadde laget en flott intervju-reportasje med vår eminente keeper.  Brann er flink å være raskt ute med evt.overganger på Brann.no så det er nok ikke vits å lese side opp og ned om dumme rykter som dette. Sett 1.siden til Brann.no og la vær å les alt av rykter som ikke innebærer direkte uttalelser fra personer direkte involvert(Helst der du hører sprøsmål og svar; ellers tar de de glatt ut av sammenheng for å selge sin "nyhet".

Nixon

Rød makt på Hansa

BL

Snakk om å få fucket opp en ellers nydelig dag!! Andresen til rbk og KONE(!!!!) til Brann??? Hele gjengen i idrettsveien må ha fått solstikk hvis det er et snev av sannhet i dette!

Slipper de Andresen må det være en god sum med penger som kommer i retur! Ikke en overflødig spiller som bare kommer til å varme benken og tribunen! Føler meg ganske så 110% sikker når jeg sier at Kone ikke kan løfte dette laget på noen som helst måte!

Denne ballen bør og må bli lagt død i morgen!! Uansett om det vil si at vi får bekreftet at MA stikker til rbk eller ikke. Kan ikke ha dette hengende i luften i ukene fremover!

Og gi RBH en medierådgiver...
Hansa-
Felt Z

Mick

Nå må vi se ting litt i perspektiv her. Ja det RBH har innrømmet å forhørt seg om Kone. Det er greit, jeg ønsker meg han ikke til Brann, men ok. Det er ingen bombe at brann forhører seg om spillere samme dagen som det har blitt frigjordt sponsormidler til spillerkjøp. Martin Andresen delen av artikkelen virker som rent oppspinn, men det kan jo tenkes at investorer legger press på Brann når de ser milioner av kroner forsvinne ut av vinduet når evt MA forsvinner som Bosman spiller.
He who makes a beast of himself gets rid of the pain of being a man. Dr.Samuel Johnson

anders_flanderz

SKANDALE!!!!!!!!!!!!!!!!!![
rite Drite Drite Drite på Oslo By

Klaus_Brann

Quote from: "Xminator"Innisvartestehelvete!

Greit nok, har Andresen lyst til Lerkendal, så må han få reise for min del. Kanskje tar han med seg forbannelsen, blir skadet og vinner ikke noe der heller.

Men hva i heiteste er det RBH tenker på? Kone? Kone! Hva inni innerste skal vi med ham? Det er Branns beste du skal tenke på nå RBH. Dette RBK-hysteriet dere drev med i NFF legger du for svarte igjen før du begynner som sportsjef i Brann!!!


Forsåvidt enig med deg når det gjelder Kone. Men det har nå funket bra med de RBK hysteriet de to siste gangene...
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Fabregas

Quote from: "Mick"Martin Andresen delen av artikkelen virker som rent oppspinn, men det kan jo tenkes at investorer legger press på Brann når de ser milioner av kroner forsvinne ut av vinduet når evt MA forsvinner som Bosman spiller.


Greit at det er kjipt at Andresen går uten at vi får penger på han men jeg er sikker på at dette kommer i andre rekke både for Hardball(Var ikke akkurat stenging av krana i dag) og klubben selv. Hovedfikus er at gullet SKAL til Bergen og i mine øyne ser det ut som om Hardbal nesten gir grønt lys for stort inntektstap i Andresen sånn at klubbens sjanse til gull er størst overhodet mulig(Vil skape positiv pengestrøm). Dessuten er alle klubber på lik fot når det gjelder Andresen etter sesongen, også Brann. Brann med Hardball i spissen skal ikke stå tilbake for noen andres penger.

Doffen85

Kan ikke helt se at Rosenborg skal være så enormt villig til å hente Andresen heller, en spiller som tross alt er på vei nedover i sin karriere, og de har jo tross alt en Tettey og Skjelbred som kan fylle den rollen på vei oppover, så spørs vel...

sambaen


Brannmus

Det jeg finner mest interessant med hele denne Andresen/Kone-saken er hvem som er kilden til TV2.

Jeg tror ikke TV2 hadde "gått i trykken" med dette, om de ikke hadde det fra en velplassert kilde. Jeg tror hverken Bratseth eller Bruun-Hanssen er blant dem som lekker ting til pressen, og jeg tviler på at Martin setter ut rykter om seg selv. Mitt forslag, er at dette kommer fra Andresen sin agent, i et forsøk på å legge press på Brann foran de kommende lønnsforhandlingene.

Hva er sant i denne saken? Brann har forhørt seg om Kone. Ingen nekter for det, og det er fornuftig av Brann å følge opp alle habile spillere. Under diskusjonen har også Rosenborg forhørt seg om Andresen. Ingen nekter for dette, og igjen, det ville vært idiotisk om ikke Rosenborg forhørte seg om situasjonen til landslagskapteinen. At noen da har puttet en og en sammen, og at det har blitt disuktert hva som måtte til for å få et bytte til å gå i orden tviler jeg heller ikke på.

Jeg tror dermed ikke at et rent bytte hadde vært aktuelt. Andresen mot Kone + 5 millioner, eller lignende kunne nok vært en løsning som fristet begge parter. Rosenborg ville få en forsterkning, mens Brann ville kvitte seg med et lønnsmonster og samtidig få penger for en bosmann-spiller.

Når alt det er sagt, så har det gjentatte ganger blitt sagt fra RBH og Dahl Sr at Brann ikke skal svekke stallen sin. Jeg tror ikke at noen i Brann vil anse at laget ikke blir svekket om Andresen skal erstattes av Bakke, Haugen, Gashi eller Jaiteh.

Tror med andre ord at det er sannhet i dette, men selvfølgelig vil TV2 spinne dette på den mest dramatiske måten. Hvorfor skulle de ikke det? Er jo allerede blitt toppsak i dag, i morgen og sikkert onsdag også.

Jeg forholder meg fortsatt rolig med tanke på MA sin fremtid. Kanskje forsvinner han, kanskje ikke. Vi finner alt ut rimelig raskt etter overgangsvinduet er åpnet.

Ricky

Quote from: "Mick"Nå må vi se ting litt i perspektiv her. Ja det RBH har innrømmet å forhørt seg om Kone. Det er greit, jeg ønsker meg han ikke til Brann, men ok. Det er ingen bombe at brann forhører seg om spillere samme dagen som det har blitt frigjordt sponsormidler til spillerkjøp. Martin Andresen delen av artikkelen virker som rent oppspinn, men det kan jo tenkes at investorer legger press på Brann når de ser milioner av kroner forsvinne ut av vinduet når evt MA forsvinner som Bosman spiller.



Kan ikke i min villeste fantasi se at Hardball, som har gitt Brann "carte blanche" på spillermarkedet i flere år, nå skulle prøve å presse igjennom et salg av landslagskapteinen mens Brann leder serien. Det gir absolutt null mening. Spesielt når Hardball består av bergens-milliardærer som er inne i dette nærmest for moro skyld i håp om at Brann skal vinne gull. Er det viktigst for disse å få tilbake kanskje fire-fem millioner av de investerte midlene? Helt sikkert ikke.

Når det er sagt, så virker jo også hele greien konstruert fra ende til annen fra TV2-sporten. De er vel lei av å få "ingen kommentar" som svar fra alle i Brann, og de prøver vel nå på ufint vis å tvinge en kommentar ut av Bruun-Hansen eller Martin A.
Hvis ikke vil dere få fansen imot dere. Hilsen TV2.

Oppreist

Herregud folkens, dette er da ikke noe å få hikke av.  RBH og Brann driver litt taktikeri i forkant av kontraktsforhandlinger med Andresen.  Det er riktig og forståelig. Personlig tror jeg det vil ha liten effekt.  Andresen har gode kort på hånden - slik jeg ser det står vi igjen med to hovedalternativer:
1) Ingen signering i vinduet - Andresen blir ut sesongen og blir Bosman etter dette. Da blir det neppe ny kontrakt med Brann.
2) Han signerer nye år og blir historisk dyr!
Stein på stein blir Steinar.

krøvel vellevold

I BT i dag står det at RBH sier at Andresen ikke blir solgt så lenge Brann er i gullstriden.

Men siden det er BT, så er det vel løgn for å skape usikkerhet. De har jo en agenda mot alt og alle, så sannheten er nok at Andresen er solgt til RBK for 500 kr. allerede.
Legg ned hele klubben!

Xminator

QuoteForsåvidt enig med deg når det gjelder Kone. Men det har nå funket bra med de RBK hysteriet de to siste gangene...

Rune felt F

Vi kan heller bytte MA mot Stefan Gislason i Lyn. Da slipper vi å la han gå til den verste konkurrenten, og vi får en spiller som kan spille både sentralt og stopper.
Heldigvis anser jeg ikke MA som like viktig for Brann som han var i vårsesongen i fjor, og karrieren hans er nok uansett på hell. Dessuten mener jeg det vil være verre å se han i Vif.
Ingen kjempekrise om MA drar til RBK. Enten vil han ødelegge for talentene Tetty/Skjelbreid, eller vil han sitte på benken. Noe godt vil det komme ut av det.

Xminator

Quote


- Ekstra spesielt siden RBH selv sitter med begge hendene på rattet i forhold til en slik overgang i sommer. Hva Andresen måtte gjøre etter at kontrakten er gått ut får stå for Andresens egen regning. Om det skjer i sommer ligger ansvaret ett sted - hos Roald Bruun-Hanssen!

Luke Skywalker

Quote from: "BL"Snakk om å få fucket opp en ellers nydelig dag!! Andresen til rbk og KONE(!!!!) til Brann??? Hele gjengen i idrettsveien må ha fått solstikk hvis det er et snev av sannhet i dette!

Slipper de Andresen må det være en god sum med penger som kommer i retur! Ikke en overflødig spiller som bare kommer til å varme benken og tribunen! Føler meg ganske så 110% sikker når jeg sier at Kone ikke kan løfte dette laget på noen som helst måte!

Denne ballen bør og må bli lagt død i morgen!! Uansett om det vil si at vi får bekreftet at MA stikker til rbk eller ikke. Kan ikke ha dette hengende i luften i ukene fremover!

Og gi RBH en medierådgiver...



Brann har vel egentlig bare forhørt seg om Kone.. Brann kan miste Winters, Sæternes og Ludvigsen etter sesongen, og da har vi bare en spiss. Mest sannsynlig er dette, (som det alltid er med Brann), bare et kjøp for neste sesong. Rosenborg har derimot svart at de vil ha Andrsen. Brann kan siden kontrakten snart går ut, ikke nekte Andresen dette. Om han har lyst så gjør han det anyway. Rbk vet at Andresen ikke har hatt lyst før, og i tillegg at han blir veldig dyr om det blir kontratskjemping med andre store klubber, så derfor prøve de å vinne denne fighten med å få byttet han.
Jeg tviler på at dette blir noe av. Mest sannsynlig forsvinner Andresen til Danmark. Om Brann absolutt vil ha noe igjen, så bytt han med en i Danmark, ikke Kone. La Rbk få beholde sin stall, som tydeligvis både resultatmessig, og utsagnsmessig er for svak.

Også interessant og se at Hardball kan stille opp med det som trengs av penger til ny spiller. Jeg tror når alt kommer til alt, at en ny stor nr 8 kommer tilbake om Martin forsvinner... (Håper det litt også siden jeg har det nummeret på ryggen).
et skjedde!! Gull 07
Brann ville det, og fikk det til.

Corran

Fikk selv hakeslepp når eg hørte på tv2 i går men så kom intervjuet med RBH og eg slappet litt mer av.

men om det skulle skje (noe eg finner lite sansynlig) så er eg ikkje sikker på at det er et større tap for Brann en for RBK. Eneste som kan tjene på det er LSK.
Om MA går til rbk i sommer mister vi sjefen vår, men om Bakke er skadefri og klar for 90 minutter resten av sesongen og eri form så er vi ikke svekket på midten Kanskje til og med styrket slik MA har spilt i år. men vi kommer til å mangle en sjef og kjeftesmelle. hvordan det slår ut er eg usikker på.
RBK vil få en spiller som ikke finner seg i å sitte på benken. Han kommer til å legge seg opp i Tørum sine valg. Han kommer inn i et miljø som har mange sterke personligheter. Han er ikke hurtig og arbeidvillig nok for rollen som skal fylles. Så for rbk sin del vil det være mer negativt en for Brann.
Når det gjelder Kone synes eg det er helt naturlig at Brann forhører seg. Vi har bare 3 spisser fra sommeren av. Etter sesongen kan vi risikere å ha bare en spiss på laget. Det sier seg sjøl at en da har følere ute i markedet.

Eg tror hele saken er spekulasjoner og et resultat av at av og til blir 2+2 5
In the beginning the universe was created. This made a lot of people angry and has widely been considered as a bad move.

Go Up