• Welcome to Brann Bataljonen Bergen. Please login or sign up.
 

Viking - Brann

Started by Ricky, June 20, 2007, 21:33:53 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Go Down

Tore Larsen

Ja takk til forsterkninger i forsvaret vårt......makan......
Mvh

Tore

Xminator

Quote from: "Brann_ruler86"Syns det har vært en grei omgang, men hvor i HELVETE er midtstopperne på scoringen til Viging???


Hvor er presset fra Bjørn Dahl. Dette er den store svakheten til Dahl. Finnes ikke aggresiv i presset. Måtte Guntveit være skadefri fra nå til november.

Kruxleiven

Når skal vi begynne å prioritere forsvar? Motstanderne får sjanser i mot i hver eneste kamp vi spiller i denne divisjonen. Da kan vi ikke stå 15 meter i fra dem når de får målsjanser. Vi må oppi dem. Jeg er meget lunken til Helstad alene på topp for øvrig. Greit nok å spille med 1 spiss, men da må det være en som kan løpe litt på tvers og ikke bare rett frem. Enten ender det i offside eller så ruller ballen inn til keeper. Hvor er kynismen vi skal bruke på bortebane? Hele laget stormer jo i angrep.

Super Hasund

Eg så det målet komme før pause. Lå så jævlig i luften! Men kom an igjen tjuagutter. Knekk siddisene. E nødt te å ta poeng.

P.S kjør en kontrakt oppi tryne på kuseklepp med en gang etter kampen. Mannen driver jo sirkus
La Folket Synge

*Feltz*

BRANN - FOR ALLTID

Kordan i satan går det an å slippe Ijhe? Vet ikkje BRANN spillerene at den mannen er i stand til å score mål? Faen.
RANN - FOR ALLTID

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Super Hasund

Quote from: "Kruxleiven"Når skal vi begynne å prioritere forsvar? Motstanderne får sjanser i mot i hver eneste kamp vi spiller i denne divisjonen. Da kan vi ikke stå 15 meter i fra dem når de får målsjanser. Vi må oppi dem. Jeg er meget lunken til Helstad alene på topp for øvrig. Greit nok å spille med 1 spiss, men da må det være en som kan løpe litt på tvers og ikke bare rett frem. Enten ender det i offside eller så ruller ballen inn til keeper. Hvor er kynismen vi skal bruke på bortebane? Hele laget stormer jo i angrep.


E du lunken te at de stormer i angrep? Javel? Angrep e jo det beste forsvar. Men ganske enig med det der med helstad. Ballen må spilles mer i beina på helstad. E jo der an e best, når an mottar ballen i beina rettvendt mot mål.
La Folket Synge

*Feltz*

sydnes76

Ikke lett å gjøre noe med den nei...

Kent

inn med hanstveit!

BRANN - FOR ALLTID

ja, for en back e det vi trenger no....
RANN - FOR ALLTID

Kruxleiven

Vi har vel ikke akkurat noen spisser å sette innpå heller. Irriterende at Winters ikke satt den der. Med så mye rutine som han har bør det ligge instinktivt at han må løfte ballen over keeper.

sydnes76

Savner Bengt jeg...Han er nok viktigere enn mange mener.

Kruxleiven


Alastor

Blææææh. Vi har verdens beste keeper - men forsvaret er det noe alvorlig galt med!

sydnes76

Ikke så gale kamp egentlig. Steg opp faktisk, men det hjelper jo så lite nå.
Redigert: Vel vi stinker jo egentlig fortsatt....Prøvde forgjeves å finne noe positivt.

Langhår

Vi må altså gjøre noe med forsvaret. Ellers klarer jeg ikke å være kjempemisfornøyd med kampen. Resultatet er flatterende for Viking.

Men uten styrking av forsvaret kan vi glemme gullkamp. Til det er det for dårlig bakover.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Super Hasund

Fy faen. E det bare meg eller va den taklingen te ørn 1 utenfor/ på streken av 16. Latterlig dommer. Synes og at brann sin straffe va meget tvilsom.
La Folket Synge

*Feltz*

Kruxleiven

Quote from: "Super Hasund"E du lunken te at de stormer i angrep? Javel? Angrep e jo det beste forsvar. Men ganske enig med det der med helstad. Ballen må spilles mer i beina på helstad. E jo der an e best, når an mottar ballen i beina rettvendt mot mål.


Ja, jeg vil ha færre innslupne mål for enhver pris. 22 innslupne mål holder ikke! Forsvar 1. prioritet nå. Angrep vet vi at vi kan spille. Viking kunne jo har scoret 2-3 mål til her. Nesten ingen andre som har sluppet inn 3 mål mot Viking. Og ingen har klart 6 mot Lyn.

Langhår

Quote from: "Super Hasund"Fy faen. E det bare meg eller va den taklingen te ørn 1 utenfor/ på streken av 16. Latterlig dommer. Synes og at brann sin straffe va meget tvilsom.


For meg så den soleklar ut. Dessverre.
"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Vestkanten

Nytt forsvar trengs øyeblikkelig. Vi vil aldri ta gull med den usikkerheten som råder i den bakre firer.
Så en gladmelding til alle dere her inne som håpet viking skulle slå Brann i siste serieomgang ifjor. Dere har fått det som dere ville, dette er vel gøy?? Artige lokalderby som alltid går Brann sin vei...?
Viking/stavanger har et usunt lillebror kompleks mot Bergen og Brann, dette er kampen som betyr alt for dem.
Heia Brann!

Roald

Det ligner ingen bergensgutt å være mutt!

Xminator

Få Corrales på benken. Guntveit må spille. Minst en klassestopper før runde 14. Huseklepp opp igjen på felt O.

Kruxleiven

Ingenting nytt med Bakke. Han er fremdeles en tragisk dårlig spiller. Selv om laget gjørt mye brukbart i dag. Færre baklengsmål er et krav nå Mjelde!

Marek

Quote from: "Xminator"Få Corrales på benken. Guntveit må spille. Minst en klassestopper før runde 14. Huseklepp opp igjen på felt O.


Andresen VEKK!
Han er den første som gir opp.
ons Ivar skal hem...

Romarius

Faen.
Langt fra den verste kampen i år, og helt ok å starte med 4-2-3-1, vi kunne lett tatt ledelsen.
Men på samme måte som mot Lyn (Edu) er vi livredd når Ijeh har ballen, Vi rygger og rygger. Vi trenger en ny sjef bak.
Corrales treffer ikke med noen ting, forferdelig kamp. Guntveit har også vært mye bedre enn Dahl i år. Bytte til neste kamp!
Tror ikke Bakke-Andresen er den optimale sentrale duo i 4-4-2, det blir for stasjonært. Hva med Solli og Andresen neste kamp, med PVM og Huseklepp på kantene?
Håper dessuten på en ny spiss snart, Winters hadde et direkte dårlig innhopp i dag.

For øvrig var Viking svært bra i dag, og Brann var ganske gode i en time.
Heldigvis ferdig med Stabekk, RBK og Viking borte!

Ricky


ajjah

Grei kamp, men setter ikke sjanser og slipper inn billige mål. Skulle gjerne sett Gashi lenger, syns ikke Bakke var noe særlig. Ble tynt på venstre med ikke så defansive Corrales og Huseklepp. Corrales spilte seg vel rett ut igjen, mens Huseklepp nok er bedre som frisk innbytter. Bjarnason bare en skikkelig dårlig dag... men alt i alt syns Mjelde bytter vel mye i startoppstillingen for tiden.

Texas

alltid like jævlig å tape mot viking...Det som er sikkert er at forsvaret må prioriteres. Brann taper kampen på flere personlige feil i forsvaret. Corrales var skrekkelig dårlig i dag, og vi lot viking slippe til gang på gang rundt sekstenmeteren. Jeg får alltid hjertet i halsen hver gang brann spiller ball i forsvar, og i dag viser de bare hvorfor. Vi trenger en klassestopper hvis brann skal kjempe i toppen.

Jeg synest Bakke spilte en ok kamp i dag, og Andresen viser en del innsats i dag han også. Huseklepp varierer fra det helt fantastiske til det helt håpløse.

Hausberg

dette lukter det surt av lang vei når rushfeldt og årst kommer til stadion neste runde..... helvette i satan!!!!!! corrales og dahl må settes på tribunen de neste kampene!!! så de kan se hva faen som skal gjøres!! ta heller med juniorbacker på benken! og kjøp en midtstopper for de jævla hardballpengene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
itt hjerte står i Brann......

enavgutta

E møkk lei ustabiliteten. E bare oppgitt og forbannet. Vi klarer jo aldri å dra an i land i siddisland.

Dommerskandale og ja, men vi e ræva på innsats når vi ligger under - som alltid.

Er det kun griseflaks som må til å snu et resultat på bortebane !

Opdal og Huseklepp var bra idag. Backene og forsvaret rygget og rygget..ka gjør de på trening montro ? Soma står alene på bakerste stolte på corneren. LEIT

Langhår

"The socialism I believe in is everyone working for each-other, everyone having a share of the rewards. It's the way I see football, it's the way I see life"
-Bill Shankly-

Fabregas

Et godt Brann-lag spilte mot et enda bedre Viking-lag. Vi var jevnt over gode men Viking er dyktigere enn oss i de avgjørende situasjonene. Dommeren var helt håpløs, Bjarnason er på ball og det er ikke straffe. Og når han først velger å dømme straffe, hvorfor får Bjarnason da gult kort når Pereira ikke fikk det i en verre forseelse?

Uansett så må vi ikke grave oss ned, Viking må gjerne vinne begge disse derby-kampene i år, så lenge vi vinner serien. Vi spilte bra i dag, men bakover må Mjelde få orden på spillerne. Er så mye tull som foregår der at det er helt utrolig. Kanskje likegreit at Stabæk blir "Sommer-mester"? Så tar vi de på høsten, vi har tross alt alle fire gullkonkurrenter hjemme til høsten minus LSK.

Romarius

Dommerskandale


Tullprat. Vi må for faen være menn nok til å ikke skylde på dommeren hver gang vi taper.

Hausberg

itt hjerte står i Brann......

eivhelle


oslo øst

sånn som jeg ser det så har vi norges dårligste forsvar rekke
ser ikke noe lyspunkter hos noen av dem
vi slapp inn 36 mål i fjor på 26 kamper i år 22 mål på 12 kamper
hallo våkne mjelde
VI STINKER BAK DER

Breiflabben

Har vert usikker på om forsvaret vårt e godt nok til nå, men nå er det klinende klart...vi har tippeligaens dårligste forsvar!!! de ser faen meg helt tragisk ut når de får ballen i beina. og Bjarnason må sendes til sagaøyen på første fly mens Brann og hardballene tømmer banken og skaffer oss en eller kanskje to brukende stoppere. Sigurdson ser jo plutselig ut som han gjorde på backplassen  før i tiden..tragisk.
faen i helvete Mjelde, dette var dråpen!!
It's 106 miles to Chicago, we've got a full tank of gas, half a pack of sigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses. HIT IT!.

Ricky

Det hører også med til historien at midtbanen vår gjør forsvaret vårt dårligere. Forsvarsspillere uten ballsans må av en eller annen mystisk grunn trille ball frem og tilbake (til Martin Andresen er i posisjon?), og midtbanespillerne våre roter stadig vekk ballen på 35 meters hold når forsvaret vårt ikke er organisert.

Send Martin Andresen til Stabæk og la ham ødelegge gullsjansene deres.

RC

Forsvaret er tragisk, og jeg krever Pelle inn nå. Makan til dårlig forsvar altså, gutte feil.
Og igjen er EH skyldig!!!!
Han står og ser på mens gaarde slår inn til 0-1. Står og ser på når det er hans jobb å presse ballfører. greit at mannen har ferdigheter offensivt, men det tar ikke fra han det defensive ansvaret når det går ut over laget. Selg han til et eller annet lag.

Forsvaret må styrkes. Så mange baklengs, selv med norges beste keeper, hmmm... hint hint.

Brannmus


BRANN - FOR ALLTID

Quote from: "Brannmus"


Er faktisk helt enig. Trodde at jeg var småfull, og at det var derfor jeg ikke hadde fått det med meg. Lukter vi omkamp...?

Men no så eg at BT.no har fått med seg at Bjarnason fikk et gult for munnbruk i det 58. minutt....ja då var det vel de bajerene da...
RANN - FOR ALLTID

paf

Quote from: "Brannmus"

Ingen tvil om at Ollie hadde gult fra før av dessverre. Husker ikke helt når det var, men jeg fikk det med meg fra tribunen.

lewis

Quote from: "paf"
Quote from: "Brannmus"

Ingen tvil om at Ollie hadde gult fra før av dessverre. Husker ikke helt når det var, men jeg fikk det med meg fra tribunen.


Fikk det første gule i det 58 min. for munnbruk


Tormod_enge

Takk for kampen, dere spillte bra til tider og jeg var skremt etter straffescoringen deres, da var jeg rimelig sikker på at det kom til å bli 2-2 slik dere presset etter det. Uansett,lykke til videre i serien,sees i Bergen til høsten :wink:

Alzheimer/Silverspurs

Corrales var utruleg dårleg. Forsvaret generelt var ufattelig tafatten. Men det heng også saman med at midtbana aldri setter inn eit press. Det er lettare for eit forsvar å jobbe når midtbana får inn press på ballfører før motstander er på 20 meter. Syns Bakke var eit friskt pust og av dei betre i dag. Winters var utruleg dårleg når han kom inn, men kan har jo vist at han kan betre. Gashi var ekstremt opp og ned, og må lære seg å skyte når ballen er i bevegelse. Frisparka va rjo bra :)

Jobbe meir, takk. Kanskje det ordnar seg då. Forøvrig... var det ikkje veldig få som takka fansen i dag (har forøvrig lagt merke til dette før borte)? Er dei redde?

Klaus_Brann

Stolt over å være i Stavanger i dag!Nystemten runget, etterfulgt av "Vi e berømte Brann" og "gullet ska hem" helt på slutten av kampen, og det var bra trøkk etter kampen, mens vi ble holdt igjen!
Det har gått i arv i fra far og til sønn, har du først falt i gryten, så er det ingen bønn!

Belfort

Det morsomme er jo at Mjelde nylig i et intervju "hyllet" Bjarnasson. Da skjønner man at Mjelde ikke alltid er helt klar. Han har en pasningsfot fra helvete og et tempo som får Geir Hasund til og se ut som en sprinter.

jonny_ques

Quote from: "Klaus_Brann"Stolt over å være i Stavanger i dag!Nystemten runget, etterfulgt av "Vi e berømte Brann" og "gullet ska hem" helt på slutten av kampen, og det var bra trøkk etter kampen, mens vi ble holdt igjen!

Men ellers var viking hordene gode. til  være så små som de er :wink:
Men det gikk mest i viking(klapp-klapp-klapp)viking(klapp-klapp-klapp) osv..

Vil ikke si det var en dommer-skandale...

tormi

Quote from: "Xminator"Huseklepp opp igjen på felt O.


Hvorfor??? Relativt usynlig 2. omgang men totalt sett en av branns beste spillere. Fantastisk innspill til Helstad på straffen! Fatter ikke hvorfor trekke ham frem etter en slik kamp som denne.
SK BRANN - SK BRANN - SK BRANN
-----------------------------------------

Go Up